8 maj 2022
10:00

Spårvägens FF 1

Referat: Huddinge IF 3 Svart - Spårvägens FF 1

Säsongens tredje division 3-match spelades hemma på Källbrinks IP mot Spårvägens FF, ett lag vi aldrig mött tidigare, vilket i sig är roligt. Gästerna spelade med ett lågt försvarsspel och satsade på kontringar vilket ledde till att vi fick ett mycket stort bollinnehav. Trots det stora bollinnehavet så hade vi vissa problem att komma till farliga avslut. Dock i den 13:e matchminuten så lyckas vi få hål på gästernas kompakta försvar genom Yusuf A. efter assist av Farouk El M. Första perioden slutade blott 1-0 trots det massiva bollinnehavet. I inledningen av den andra perioden så utökar Yusuf A. ledningen till 2-0 efter assist av Harry P.T. och i den 38:e matchminuten gör Charlie Ä. 3-0 efter finfin assist av Yusuf A. Ställningen var 3-0 inför den sista perioden. Spårvägen inleder den tredje perioden mer offensivt i jämförelse med de två första perioderna och kommer till ett par farliga avslut men vår målvakt Axel A. gör ett par fina räddningar. I den 65:e minuten kommer matchens delikatess när Farouk El M. byter kant med ett fin krossboll som Yusuf A. säkert tar ned och dribblar sig igenom Spårvägens försvar och avgör matchen definitivt genom att göra sitt tredje mål för dagen.

Slutställningen blev Huddinge IF - Spårvägens FF 4-0

Målen: Yusuf A. 3, Charlie Ä. 1
Assisten: Farouk El M. 2, Yusuf A. 1, Harry P.T. 1

sön 2 okt 2022, 14:00 Spårvägens FF 1 - Huddinge IF 3 Svart 2 - 3